ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πρώτο βήμα για την κούπα

Στη μάχη του final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ ρίχνεται ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας τον Προμηθέα (17:00 - ΕΡΤ) στον πρώτο ημιτελικό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Παναθηναϊκός: Πρώτο βήμα για την κούπα

Στη μάχη του final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ ρίχνεται ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας τον Προμηθέα (17:00 – ΕΡΤ) στον πρώτο ημιτελικό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το τριφύλλι είναι το μεγάλο αφεντικό του θεσμού. Προκρίθηκε για 35η φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ανδρών νικώντας με 93-69 το Λαύριο στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 27 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα αναζητά την 26η συμμετοχή της σε τελικό και ο μεγάλος στόχος για το επόμενο τριήμερο, φυσικά, είναι η κατάκτηση του 21ου πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία του Συλλόγου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που μετά την πρόσφατη επέμβαση στο ιγμόρειο δεν είναι ακόμη έτοιμος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...