ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει Λεωφόρο για έδρα η Εθνική Ελλάδος

Η δήλωση του Παναγιώτη Δημητρίου.

Θέλει Λεωφόρο για έδρα η Εθνική Ελλάδος

Λίγο πριν την έναρξη των δηλώσεων του Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου, ο Παναγιώτης Δημητρίου ανέφερε: 

«Εκ μέρους της ΕΠΟ καλωσορίζουμε τον κ. Πογέτ, του εύχομαι επιτυχία που προσδοκούμε όλοι. Κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, εγγυάται ομαλή διαδοχή και σωστή λειτουργία της ομάδας. Διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχει αποδεχθεί την ευθύνη που αναλαμβάνει. Υπάρχουν προϋποθέσεις να αξιοποιήσει ταλέντο παικτών, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Η επάνοδος στις επιτυχίες είναι ζητούμενο για όλους, η Εθνική καθρέφτης που θα αντανακλάται η διεθνής εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Του εύχομαι να φέρει επιτυχίες. Για να έχει επιτυχίες η Εθνική, πρέπει να ελληνοποιηθούν περισσότερο οι ομάδες. Πρόταση μας θα είναι τέσσερις Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται σε κάθε ομάδα»

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στο θέμα της έδρας της Εθνικής, λέγοντας: «Όταν έχεις καλή ομάδα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και να αγωνιστείς, κερδίζεις. Επειδή επικρατεί αυτή η λογική, το γήπεδο να είναι καμίνι, να είναι ο κόσμος κοντά στην ομάδα, από τα γήπεδα που είναι στην Ελλάδα, εγώ αν έπρεπε να προτιμήσω, θα ήταν το γήπεδο του Παναθηναϊκού, μετά το Καραϊσκάκη και μετά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Εμένα το πιστεύω μου όμως είναι ότι έχω καλή ομάδα και κερδίζω παντού».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.