ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έρωτα» με τον Παναθηναϊκό έχει ο Σιδηρόπουλος;

Τρίτο ματς σε λίγες μέρες που σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος τον Παναθηναϊκό.

«Έρωτα» με τον Παναθηναϊκό έχει ο Σιδηρόπουλος;

Ούτε… ερωτευμένος με τον Παναθηναϊκό να ήταν ο Σιδηρόπουλος. Ξανά μπροστά του, αφού θα είναι αυτός που θα σφυρίξει το πολύ κρίσιμο, όσο και δύσκολο, αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Και με 4ο διαιτητή τον Τζήλο, για τον οποίο ο Παναιτωλικός σήκωσε… μεγάλη φασαρία – και όχι άδικα – λόγω των σφυριγμάτων του στο ματς με τον Άρη.

Ο Τζήλος είχε δώσει ένα πέναλτι – φάντασμα στον Άρη για να ανοίξει το σκορ, οι Αγρινιώτες ήταν έξαλλοι μαζί του, ο Κωστούλας είχε απειλήσει με… μηνύσεις. Και λίγο καιρό αργότερα, με τον Παναιτωλικό «στα κάγκελα» για τη διαιτησία, η ΚΕΔ στέλνει τον Σιδηρόπουλο να σφυρίξει το ματς.

Τρίτο παιχνίδι σε έναν μήνα που ο Σιδηρόπουλος είναι σε ματς του Παναθηναϊκού. Τον είδαμε με τον Αστέρα στη Λεωφόρο και με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Κι αν το δεύτερο ήταν ένα απλό ματς, που όλα είχαν κριθεί, σε εκείνο με την Τρίπολη τα έκανε μαντάρα ο – κατά πολλούς – κορυφαίος διαιτητής της Λίγκας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και δεν μιλάω για το πέναλτι που έδωσε και με το οποίο ο Αστέρας έφυγε νικητής από τη Λεωφόρο. Ένα πέναλτι που κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει, αλλά τέλος πάντων είναι μια φάση… τηλεοπτική. «VARίσια». Αν πάει εκεί ο διαιτητής, δεν θα του πει κανείς τίποτα αν το δώσει. Όπως δεν θα του έλεγε και κανείς τίποτα αν δεν το έδινε. Περισσότερο στην κρίση του είναι, παρά στο γράμμα του κανονισμού.

Αλλά εν γένει η διαιτησία του Σιδηρόπουλου δεν ήταν καλή. Ήταν εκνευριστική. Σταματούσε το ματς και τον ρυθμό του, επέτρεπε στον Αστέρα το σχεδόν αντιαθλητικό παιχνίδι. Και το αποκορύφωμα ήταν που έληξε το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό έξω από την περιοχή του Αστέρα να ετοιμάζεται για να φέρει την μπάλα μέσα στο «κουτί». Σαν να ήταν αγχωμένος ο Σιδηρόπουλος να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Γενικά μοιάζει αγχωμένος στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Σιδηρόπουλος. Ας ελπίσουμε αυτό το… άγχος του να είναι δημιουργικό στο Αγρίνιο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...