ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον για Διαμαντίδη: «Λατρεύω να μου δίνει συμβουλές»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη μίλησε ο Νταρίλ Μέικον.

Μέικον για Διαμαντίδη: «Λατρεύω να μου δίνει συμβουλές»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού άσου στην ΕΡΤ:

Για το ματς: «Είναι ένα τρομερό συναίσθημα. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας στο παιχνίδι, αλλά συνεχίσαμε να δουλεύουμε και επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου και μείναμε συγκεντρωμένοι».

Για την καλή εμφάνιση του Προμηθέα στο πρώτο μέρος: «Κάθε ματς είναι δύσκολο και πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό Έπαιξε καλά ο Προμηθέας στο πρώτο ημίχρονο και είπαμε στα αποδυτήρια να επιστρέψουμε και να είμαστε σκληροί και δυνατοί. Είμαστε πού χαρούμενοι που φτάσαμε στη νίκη».

Για τα γρήγορα 3 φάουλ: «Έπρεπε να έχω διαφορετική συγκέντρωση και οι συμπαίκτες μου, όπως πάντα με βοήθησαν σε αυτό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι του είπε ο Διαμαντίδης στο ημίχρονο: «Απλά μου είπε να συνεχίσω και να παίζω και να παραμείνω συγκεντρωμένος. Είναι ένα θρύλος του μπάσκετ και λατρεύω να ακούω συμβουλές από εκείνον. Κατάφερε να φτάσω στο επίπεδο που θέλω κι εγώ να φτάσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.