ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: Πήρε ξανά τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του! (vid)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παρότι δεν ήταν αρκετά εύστοχος από τα 6,75 μ., πέτυχε συνολικά 17 πόντους και βοήθησε τα μέγιστα ώστε το τριφύλλι να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό.

Νέντοβιτς: Πήρε ξανά τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του! (vid)

Γι΄ άλλο ένα ματς τη φετινή σεζόν ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν καθοριστικός. Ο Σέρβος μπομπέρ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το ματς, καθώς δεν μπορούσε να… συνδεθεί με τίποτα με το καλάθι της ομάδας του Προμηθέα. Όσο περνούσε η ώρα ωστόσο ο «Νέντο» άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και να σκοράρει.

Όταν το τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14 πόντους, ο Σέρβος πήρε το όπλο του και με 14 πόντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδειξε τον δρόμο για τα ημιτελικά. Χαρακτηριστικό ήταν το… κρεσέντο του, με το οποίο οι πράσινοι πήραν προβάδισμα και μπήκαν γερά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Συγκεκριμένα, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και ενώ ο Προμηθέας προηγούταν με 7 πόντους, ο Σέρβος πέτυχε 8 συνεχόμενους έφερε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Νέντο» έδωσε το σύνθημα και τελικά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους. Όταν οι πράσινοι τον χρειάστηκαν ήταν εκεί και γι΄ άλλο ένα ματς έδωσε την λύση, που δεν μπορούσαν να δώσουν οι συμπαίκτες. Ακόμα και στο κακό του ματς, ακόμα και στην μέρα που αρχικά τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά.

Ο Νέντοβιτς είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ. Κάθε φορά που κάτι σημαντικό κρίνεται ο Σέρβος γκαρντ φωνάζει δυναμικά… παρών και δείχνει ότι έχει ποιότητα και… ξέρει πολύ μπάσκετ.

Η συνέχεια φυσικά έρχεται στον τελικό, όπου ο Νέντοβιτς θα αποτελέσει γι΄ άλλο ένα παιχνίδι παίκτη – κλειδί. Ο Νέντο ξέρει από μεγάλα ματς και ήδη το έχει αποδείξει πολλάκις. Είναι από τους ελάχιστους που έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ, που να μπορεί να αλλάξει την ιστορία ενός αγώνα και να χαρίσει στην ομάδα του έναν τίτλο΄.

Με τον καλό Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός νιώθει… ασφάλεια και ξέρει ότι μπορεί πάνω του να στηριχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας τόσο στον τελικό Κυπέλλου όσο και στο πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.