ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Μένει ακόμα ένα παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση επί του Προμηθέα στάθηκε στη σημασία του τελικού για τους πράσινους.

Πρίφτης: «Μένει ακόμα ένα παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι υποτονικά κα στην άμυνα. Ήμασταν άστοχοι στην αρχή και ο Προμηθέας μπήκε πολύ δυνατά και ήταν ανταγωνιστικός σε όλο το παιχνίδι. ΄Όταν ανεβάσαμε την πίεσή μας και δυσκολέψαμε τον αντίπαλο στο να οργανωθεί, να δείξει αυτά που θέλει να και βρει τα πλεονεκτήματα που ήθελε να βρει, νομίζω ότι προοδευτικά και με υπομονή κερδίσαμε καθαρά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το εισιτήριο. Μένει τώρα ακόμα ένα παιχνίδι να τα δώσουμε όλα και να είμαστε ανταγωνιστικοί». 

Για την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο: «Αυτό που ισχύει και το συζητάμε και με τους παίκτες, είναι ότι είσαι αυτό που είσαι κάθε μέρα και αυτό που είσαι σε διάρκεια. Και υπάρχει ένα μπορείς να είσαι, όταν ας πούμε έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια, όπως αυτό το επιμέρους του δευτέρου ημιχρόνου, θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να είμαστε πιο κοντά σε αυτό που είμαστε και αυτό θέλει προσπάθεια από όλους. Στόχος μας σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρεθούν 3-4 παίκτες που να είναι καλοί στην επίθεση και όλη η ομάδα να είναι καλή στην άμυνα, κάτι που σήμερα στην αρχή δεν το είχαμε, αλλά πιστεύω ότι θα το κάνουμε την Κυριακή γιατί το έχουμε. Είδατε κι εσείς ότι έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού, αλλά είμαστε αυτοί που είμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.