ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο κλειστού του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, στο ντέρμπι για την 14η αγωνιστική της Volley League ανδρών.

Νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου

Με το απόλυτο ντέρμπι συνεχίζονται απόψε οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, καθώς το «τριφύλλι» για την 14η αγωνιστική αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι, στο φινάλε της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος της Volley League (20:00, Live Streaming).

Οι «πράσινοι», που προέρχονται από την ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα, ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τους «ερυθρόλευκους», επομένως το σημερινό αποτέλεσμα θα παίξει ρόλο στη διαφορά των δύο ομάδων στη Β΄ φάση.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα προέρχεται από εύκολη νίκη επί του Μίλωνα στο Μελίνα Μερκούρη και παράλληλα θέλει να πάρει ρεβάνς από το «τριφύλλι» για την ήττα με 3-1 σετ στον Α’ γύρο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Θανάση Πρωτοψάλτη, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γεροθόδωρος και Γεωργιάδης. Το πρώτο σερβίς του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 20:00, θα υπάρξει κάλυψη μέσω Live Streaming και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.