ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό – Έτσι θα δοθούν στους φιλάθλους

Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό - Έτσι θα δοθούν στους φιλάθλους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Volleyleague στους άνδρες.

Έπειτα από την δημοσίευση της νέας ΚΥΑ γνωστοποιήθηκε επίσημα ότι επιτρέπεται η χωρητικότητα στο 50% στην κερκίδα.

Όσοι  κάτοχοι διαρκείας έχουν στείλει email ως τώρα και έχουν ενημερωθεί με email ότι έχουν δικαίωμα εισόδου ισχύει κανονικά η είσοδος τους.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα εισόδου αν στείλουν στο [email protected] μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Από κει και πέρα η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μέσω VIVA στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinekos-ao-osfp-volley-league-andron/

Γνωστοποιείται ότι δεν θα γίνει πώληση από το γήπεδο.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου εφιστά την προσοχή του κόσμου στον συγκεκριμένο αγώνα ώστε να έχει φίλαθλη συμπεριφορά και να μην απαντήσει σε οποιαδήποτε μορφή πρόκλησης από όπου και αν προέρχεται. Έχει επέλθει ήδη ποινή με πρόστιμο και τιμωρία δύο αγωνιστικών και πρέπει να προστατευτεί η ομάδα από ενδεχόμενη νέα ποινή εν όψει της δεύτερης φάσης του  πρωταθλήματος.

Ξεκαθαρίζεται  ότι απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ εντός του γηπέδου με σοβαρές χρηματικές ποινές και όχι μόνο.

Τέλος, όσοι-ες δεν εξασφάλισαν τρόπο εισόδου στο γήπεδο να μην πλησιάσουν στο γήπεδο καθώς θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.