ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έβανς: «Θέλω το κύπελλο με τον Παναθηναϊκό»

Το κύπελλο Ελλάδας, με την φανέλα του Παναθηναϊκού, θέλει να πανηγυρίσει ο Τζέρεμι Έβανς στον τελικό της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έβανς: «Θέλω το κύπελλο με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ των «πρασίνων», ανέλυσε τον τρόπο που θα πρέπει να μπει στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό το «τριφύλλι» και επεσήμανε πως αν επέλεγε κάτι ανάμεσα σε τίτλο και βραβείο διαγωνισμού καρφωμάτων στο NBA, θα επέλεγε τον τίτλο με την «πράσινη» φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του εμπειρίες από το ελληνικό Final Four: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες βρίσκονται εδώ για κάποιον λόγο. Βγήκαμε στο παρκέ, μείναμε στο πλάνο μας και πήραμε την νίκη».

Για την αμυντική βελτίωση του Παναθηναϊκού: «Ναι, είναι κάτι που μας ζητάει ο προπονητής. Προσωπικά, πάντα προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στην άμυνα. Νομίζω πως με την ενέργεια που φέρνουμε μαζί με άλλους παίκτες, θέλουμε να σταματάμε τους αντιπάλους μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν προτιμάει να αγωνίζεται στη θέση «5», στην οποία αποδίδει καλύτερα: «Παίζω όπου με χρειάζεται ο προπονητής μου. Στη θέση “4”, στη θέση “5”, όπου με θέλει. Βγαίνω στο παρκέ, παίζω σκληρά, βγάζω ενέργεια και βοηθώ τους συμπαίκτες μου».

Για το αν η απόδοσή του το τελευταίο διάστημα αποτελεί την «εξήγηση» της ενέργειας που φέρνει στο παρκέ: «Πάντα μένω πιστός σε αυτές τις αρχές. Είχαμε κάποιες κακές ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά θέλουμε να νικάμε. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε σκληρά».

Για την παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου στον πάγκο του «τριφυλλιού»: «Είναι πολύ όμορφο που τον έχουμε εδώ. Είμαστε μια ομάδα, όλοι βρισκόμαστε εδώ και ο Παπαπέτρου ήρθε να μας στηρίξει. Δεν ήξερα σίγουρα αν θα καταφέρει να έρθει, αλλά χάρηκα που τον έχουμε εδώ».

Για τον τελικό της Κυριακής: «Πρέπει να δούμε τον δεύτερο ημιτελικό, για να ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Όμως, εμείς συγκεντρωνόμαστε στην προπόνηση του Σαββάτου. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι».

Για τον αντίπαλο που θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει στον τελικό: «Δεν έχει σημασία. Όπως λέει και ο προπονητής μας, πρέπει να δουλέψουμε. Αν δεν είμαστε εμείς σκληροί, δεν θα έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Για το αν θα επέλεγε άλλο ένα βραβείο στον διαγωνισμό καρφωμάτων του ΝΒΑ, που γίνεται τα ξημερώματα της Κυριακής ή το Κύπελλο Ελλάδας: «Θα επιλέξω την κούπα εδώ, την προτιμώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.