ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη για την Κ-19 με σκόρερ τον Μπιλάλ!

Η Κ-19 του Παναθηναϊκού επικράτησε του Παναιτωλικού εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες.

Νίκη για την Κ-19 με σκόρερ τον Μπιλάλ!

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο με 1-0.

Οι Πράσινοι του Βαγγέλη Σάμιου και του Αντρέα Ντρένοβα ήταν καταιγιστικοί, επικράτησαν του Παναιτωλικού για την 24η αγωνιστική της Super League K19 και επέστρεψαν στα νικηφόρα ματς έπειτα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Αστέρα Τρίπολης (1-2), ΠΑΟΚ (0-3) και Λαμία (0-0).

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 81′ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Αμπντελραχμάν Μπιλάλ, ο οποίος έφτασε τα 16 τέρματα!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και αγχωτικό αλλά στο φινάλε το ανώτερο Τριφύλλι έφτασε σε μια υπερπολύτιμη νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας.

Ο Παναθηναϊκός είχε συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας, άσκησε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, είχε αμέτρητες φάσεις για γκολ και πήρε πανάξια το τρίποντο που τον διατηρεί σε απόσταση… βολής απ’ την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κι είχαν δοκάρι μόλις στο 3′ με σουτ του Καλοσκάμη εκτός περιοχής. Ακολούθησαν τρεις μεγάλες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Βολάκη.

Στο 5′ σούταρε άουτ σε τετ α τετ, στο 20′ νικήθηκε απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ και στο 25′ ήταν άστοχος μέσα απ’ την περιοχή. Το εκρηκτικό επιθετικό δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με νέο δοκάρι, αυτή τη φορά του Μπιλάλ, ο οποίος έκανε ωραία ατομική ενέργεια. Ο Βολάκης ήταν και πάλι πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις στο 40′ και το 43′ αλλά στην πρώτη πλάσαρε άουτ και στη δεύτερη απέκρουσε ο Ραγιάς.

Παρά το 0-0 στο ημίχρονο και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες οι Πράσινοι δεν πτοήθηκαν και μπήκαν και πάλι φουριόζοι στο γήπεδο.

Ακολούθησε καταιγισμός φάσεων σε ένα επιθετικό κρεσέντο στο διάστημα 46′-60′, τρεις φορές με τον Βολάκη, δύο με τον Μπιλάλ και μία με τον Νταμπίζα. Μολονότι το γκολ δεν ήρθε οι παίκτες του Τριφυλλιού δεν τα παράτησαν.

Συνέχισαν να πιέζουν και τελικά έφτασαν στο πολυπόθητο τέρμα στο 81′ με τον Μπιλάλ να σουτάρει εύστοχα μέσα απ’ την περιοχή για το 0-1. Ο Παναθηναϊκός είχε ακόμη δυο ευκαιρίες μέχρι το φινάλε με τον Κυριόπουλο, ο οποίος ήταν άστοχος.

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Λαζαρίδης, Κούναβας, Αναστασόπουλος, Ζαβέρδας, Σόροβος, Δήμος, Παπανικολόπουλος, Ταράσης, Τρομπούκης.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Καμαρός (65′ Ζαφείρης), Κολόμπο, Καρνέσης, Προδρομίτης, Κωστόπουλος (65′ Ψύλλας), Πορφυρόπουλος, Καλοσκάμης (84′ Καλός), Βολάκης (84′ Συμεωνίδης), Νταμπίζας (55′ Κυριόπουλος), Μπιλάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...