ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η «πληγή» της επαρχίας και εκείνη της διαιτησίας

Ακόμα μια αμφισβητούμενη φάση δόθηκε εναντίον του Παναθηναϊκού, το γκολ του Σάρλια δεν μέτρησε ποτέ, ο Καρλίτος αστόχησε από τα 11 βήματα και οι πράσινοι έχασαν ένα ακόμα εκτός έδρας ματς αυτή τη φορά από τον Παναιτωλικό με φάουλ που δεν υπήρξε. Υπόλογος ο Σιδηρόπουλος για τη συμπεριφορά του απέναντι στους "πράσινους"

Η «πληγή» της επαρχίας και εκείνη της διαιτησίας

Το τριφύλλι γι΄ άλλο ένα ακόμα ματς έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την επαρχία. Αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη, με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από ένα φάουλ που ανακάλυψε ο Σιδηρόπουλος και ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε μετρήσει το γκολ του Σάρλια. Οι πράσινοι έφτασαν τις 10 ήττες και πλέον τα πράγματα για τα πλέι οφ γίνονται πολύ οριακά.

To ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιεστικά, είχε την κατοχή της μπάλας και με στόχευση στην αριστερή πλευρά του αντιπάλου του, «σημαδεύοντας» τον Χουχούμη, προσπάθησε να προκαλέσει ρήγματα κυρίως με τον φορμαρισμένο Αϊτόρ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναιτωλικός περίμενε πίσω από την μπάλα, κλείνοντας τους διαδρόμους και ψάχνοντας κάποια γρήγορη αντεπίθεση για να απειλήσει.

Μετά το πρώτο 20λεπτο, που ήταν ισορροπημένο και κύλησε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, το «τριφύλλι» είχε ένα πεντάλεπτο στο οποίο θα μπορούσε να κάνει το 0-1. Ωστόσο, ο Ανέστης απέκρουσε τόσο το σουτ του Αϊτόρ όσο και εκείνο του Καρλίτος, στο 23’ και στο 24’, ενώ ο Ισπανός εξτρέμ είχε κακό γύρισμα και στο 26ο λεπτό, επιτρέποντας στον Κορνέλιους να αποσοβήσει τα… χειρότερα!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν μια-δύο αντεπιθέσεις, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ψάχνει το γκολ, με τον Καρλίτος να έχει δύο σουτ στην ίδια φάση αλλά να μην μπορεί να σκοράρει, στο 35’.

Τελικά, το βρήκε αλλά… δεν μέτρησε. Όταν από εκτέλεση κόρνερ του Αϊτόρ, ο Βέλεθ γύρισε την μπάλα με κεφαλιά και ο Σάρλια με μια ακόμα, την έστειλε στα δίχτυα του Ανέστη, στο 36ο λεπτό!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σιδηρόπουλος ανακάλυψε φάουλ από το οποίο ο Μεντόζα έκανε το 1-0.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Χουχούμης, Κορνέλιους, Λάρσον, Μαλής, Φλόρες, Μάρτενσον(79′ Αντούνες), Νταγκό(69′ Καρέλης), Μεντόζα(79′ Ντίας), Μόρσει(69′ Ντουάρτε), Βέργος(90′ Λούι).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Σάντσες(83′ Κώτσιρας), Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες(83′ Κουρμπέλης), Γκατσίνοβιτς(61′ Παλάσιος), Βιτάλ(61′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ, Καρλίτος(88′ Χατζηγιοβάνης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...