ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης: «Δεν γίνεται ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες εκτός έδρας ήττες»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στάθηκε στην ήττα του τριφυλλιού από τον Παναιτωλικό.

Κουρμπέλης: «Δεν γίνεται ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες εκτός έδρας ήττες»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης:

«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς. Μπήκαμε καλά στο ματς. Είχαμε κατοχή της μπάλας. Ξαφνικά έγινε ένα φάουλ και σκόραρε ο αντίπαλος. Πιέσαμε στη συνέχεια, χάσαμε πέναλτι. Όταν πάει έτσι η μέρα καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Εγώ δεν κατάλαβα πως άλλαξε η ψυχολογία μας μετά το γκολ. Μας λείπει το εύκολο γκολ στα εκτός έδρας ματς και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Δεν γίνεται ομάδα τέτοιου βεληνεκούς να έχει τόσες εκτός έδρας ήττες.

Κάτι έφταιξε, πρέπει να δούμε στο βίντεο τι. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα ελαττώσουμε. Εκτός έδρας μεταμορφωνόμαστε και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και ήδη είναι αργά.»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την ΑΕΚ:

«Είναι ένα μεγάλο ματς, ένα ντέρμπι. Τα παιδιά έχουν λίγο χρόνο να ξεκουραστούν μέχρι τότε. Θα είναι ένα δυνατό ματς. Θέλουμε πολύ τη νίκη, όπως και η ΑΕΚ, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να επικρατήσουμε »

Για το πότε θα μπορεί να αγωνιστεί 90 λεπτά:

«Δεν μπορώ να το ξέρω. Θα μου δείχνει το σώμα μου πότε θα μπορώ να συμμετέχω περισσότερα λεπτά.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.