Μπάσκετ

Να μεγαλώσει τη συλλογή του!

Το 21ο Κύπελλο για να μεγαλώσει την τροπαιοθήκη του, θέλει σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός (17:00, ΕΡΤ3/Panathinaikos.gr), που αντιμετωπίζει στο μεγάλο τελικό τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης.

Οι «πράσινοι» μετά την πρόκριση που πήραν επί του Προμηθέα Πάτρας καλούνται να τελειώσουν τη δουλειά απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό τους, να πάρουν τη νίκη και να σηκώσουν το δεύτερο τίτλο τους στη σεζόν, μετά από το Super Cup που πήραν στην αρχή της σεζόν.

Μοναδικός απόντας για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τους «ερυθρόλευκους» να παρατάσσονται σε πλήρη σύνθεση ψάχνοντας το 10ο Κύπελλο.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, με την ΕΡΤ-3 να αναλαμβάνει τη μετάδοση της αναμέτρησης, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos.gr.

Exit mobile version