ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Κυριαρχήσαμε αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες – Δεν τον ήξερα τον Μαλή» (Vid)

Στις κακές τελικές επιλογές που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, ενώ σχολίασε και το περιστατικό με τον Μαλή του Παναιτωλικού στη λήξη της αναμέτρησης.

Ιωαννίδης: «Κυριαρχήσαμε αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες - Δεν τον ήξερα τον Μαλή» (Vid)

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ανέλυσε την κακή αγωνιστική εικόνα που έδειξε το «τριφύλλι» στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ενώ στο τέλος τόνισε πως ο Μαλής στη λήξη άρχισε να χρησιμοποιεί υβριστικό λεξιλόγιο χωρίς καν να έχει προηγηθεί κάτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης στην Cosmote TV:

Για την ήττα: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα αναλύσουμε τι έφταιξε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες».

Για τη σωστή επιλογή που έλειπε στην τελική ενέργεια: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που συμβαίνει καθημερινά. Στην προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο που έρχονται: «Σε κάθε ματς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέρνουμε σε πολλά από αυτά, κάτι που μας ενοχλεί».

Για τη συγγνώμη του Μαλή: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό. Τον παίκτη αυτόν δεν τον ήξερα, δεν το είχα ξανακούσει ποτέ. Τον άκουσα πριν δύο μέρες στην ανάλυση που κάναμε. Εντελώς ξαφνικά χωρίς να με γνωρίζει χρησιμοποίησε ένα υβριστικό λεξιλόγιο. Η συγγνώμη τα λέει όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.