ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύσκολη έξοδος στην Καλλιθέα για το «τριφύλλι» κόντρα στις Εσπερίδες

Στην Καλλιθέα κόντρα στις Εσπερίδες αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών (12:30).

Δύσκολη έξοδος στην Καλλιθέα για το «τριφύλλι» κόντρα στις Εσπερίδες

Τον τίτλο του φαβορί καλείται να επιβεβαιώσει κόντρα στις Εσπερίδες ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη θέλουν να φύγουν με τους δύο βαθμούς της νίκης από μια δύσκολη έδρα, ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση είναι υψηλών απαιτήσεων, αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν, με την κόουτς του «τριφυλλιού» να θέλει από την ομάδα της μια πειστική εμφάνιση.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως, οι δύο ομάδας αγωνίστηκαν και για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας σε νοκ άουτ αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 76-57.

Οι Θεονάς, Κωνσταντινόπουλος και Τηγάνης θα είναι οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης. Ενώ το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 12:30. Ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη μέσω Live Streaming.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.