ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της β’ φάσης – Σε ποια ματς θα εκτίσει την ποινή του το «τριφύλλι»

Το πρόγραμμα της β' φάσης που θα ακολουθήσει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού. Τα ματς που θα εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών, αλλά και τα ντέρμπι που θα κρίνουν το φετινό τίτλο στη Volley League.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της β' φάσης - Σε ποια ματς θα εκτίσει την ποινή του το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ το βράδυ του Σαββάτου, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, από τον οποίο και ηττήθηκαν και στις δύο αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό, περιέχει αναμετρήσεις για τη β’ φάση του πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να δίνουν τις πρώτες δύο αναμετρήσεις στην έδρα τους, χωρίς την παρουσία του κόσμου, καθώς θα εκτίσουν ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ποινή των «πρασίνων» θα εκτιθεί στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος κόντρα στον Μίλωνα, αλλά και την τρίτη αγωνιστική κόντρα στην Κηφισιά. Σε ότι έχει να κάνει με τη βαθμολογία, οι «πράσινοι» θα έχουν δέκα πόντους, δύο λιγότερους από τον ΠΑΟΚ, ενώ στην τρίτη και την τέταρτη θέση βρίσκονται ισόβαθμοι ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου με 8.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της β’ φάσης
1η αγωνιστική2η αγωνιστική3η αγωνιστική4η αγωνιστική5η αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο.Π. Κηφισιάς – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧΠαναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο.Π.Κηφισιάς – Α.Ο.Ν.Σ.ΜίλωνΟλυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Παναθηναϊκός Α.Ο. – A.O.N.Σ.ΜίλωνΑ.Ο.Ν.Σ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧΑ.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧΠ.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Α.Ο.Ν.Σ.ΜίλωνΠαναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Π.Α.Ο.Κ.
6η αγωνιστική7η αγωνιστική8η αγωνιστική9η αγωνιστική10η αγωνιστική
Α.Ο.Π.Κηφισιάς – Π.Α.Ο.Κ.Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο.Π.Κηφισιάς – Παναθηναϊκός Α.Ο.Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο.Π.Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Παναθηναϊκός Α.Ο.Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Ν.Σ.ΜίλωνΠ.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Π.Α.Ο.Κ.Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ
Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ.Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧΟλυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...