ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον τελικό του τουρνουά κατά της βίας τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού, προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά κατά της βίας που γίνεται στη Λαμία, νικώντας την τοπική ομάδα με 7-0.

Στον τελικό του τουρνουά κατά της βίας τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Το «τριφύλλι» έδειξε ποικιλοτρόπως την ευαισθησία του στο θέμα της βίας και πέραν των δράσεων που έγιναν από διάφορα τμήματα, το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου δείχνει ότι νικάει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συγκριμένα η «πράσινη» ομάδα κράτησε και πάλι το πανό για τον Άλκη που κρατούσε και στο ματς με τον Αιολικό μαζί με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία που είχαν αντίστοιχο πανό που αναφερόταν στον χαρακτήρα του τουρνουά που είναι κατά της βίας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος του αντιπάλου του και επιβλήθηκε με 7-0 στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς Παναθηναϊκού η Ματίνα Νταρζάνου βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Φαίδρα Λόγου, Στέλλα Ντζάνη, Βάσω Λαζανά, Χαρά Δημητρίου και Παρί Δέλιου.

Το «τριφύλλι» πλέον αναμένει τον αντίπαλο του από τον άλλο ημιτελικό του τουρνουά που αγωνίζονται οι Ελπίδες Καρδίτσας με τον Βόλο 2004. Ο τεχνικός Γιάννης  ξεκίνησε το ματς με τις: Θεοδωρακοπούλου, Μανέτα, Αναστασίου, Βιτούλα, Σιαφαρίκα, Καμαριανού, Λόγου, Δημητρίου, Λαζανά, Ντζάνη και Νταρζάνου.

Ο τελικός θα γίνει αύριο Κυριακή στις 13:00 στο ίδιο γήπεδο ενώ νωρίτερα στις 10:30 θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ του ΠΑΣ Λαμία και του ηττημένου του άλλου ημιτελικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...