ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έπαιξε όσο χρειάστηκε!

Νωθρός εμφανίστηκε στην Καλλιθέα ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, σοβαρεύτηκε στο δεύτερο και πέρασε από την έδρα των Εσπερίδων με 78-64.

Έπαιξε όσο χρειάστηκε!

Οι πράσινες πήραν πολύ σημαντική νίκη αν και προβλημάτισαν στο πρώτο μέρος του αγώνα. Όλα για όλα την επόμενη εβδομάδα στο κλειστό “Π. Γιαννακόπουλος” όπου η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σ’ ένα ματς που θα κρίνει και την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Οι «πράσινες» χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για να «καθαρίσουν» το ματς, ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα συνάντησαν δυσκολίες απέναντι στις ανταγωνιστικές Εσπερίδες, οι οποίες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, το «τριφύλλι» αν και ξεκίνησε δυνατά δεν κατάφερε να απαντήσει στην αντεπίθεση των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 21-15.

Ο ΠΑΟ «κυνηγούσε» σε όλη τη δεύτερη περίοδο και κατάφερε να μειώσει στο καλάθι παρά την αστοχία του στο τρίποντο και τις βολές. Κάποια λάθη στο τέλος της περιόδου του κόστισαν κι έτσι το ημίχρονο έκλεισε 43-35 υπέρ των Εσπερίδων.

Η ομάδα της κόουτς Καπογιάννη επέστρεψε αποφασισμένη στο ματς, έσφιξε τα λουριά στην άμυνα, πήρε τα ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 43-43 μέσα σε δύο λεπτά. Ο ΠΑΟ έτρεξε ένα σερί 11-0 με τη Ριντ να δίνει το προβάδισμα (43-46) αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει και να διευρύνει τη διαφορά και η τρίτη περίοδος έληξε 51-49.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟ πέρασε ξανά μπροστά και έχτισε μια διαφορά ασφαλείας 8 πόντων (53-62). Οι Εσπερίδες προσπάθησαν ξανά να αντιδράσουν αλλά αυτή τη φορά οι «πράσινες» ήταν αποφασισμένες να φύγουν με το διπλό, το οποίο κι έκαναν με 64-78.

Κορυφαίες για το «τριφύλλι» ήταν οι Φιτζγκέραλντ με 19 π., η Κάιζερ με 17 π., η Ριντ με 14 π., 10 ριμπ. και 8 ασιστ. και η Χολμς με 12 π.

Αναλυτικά τα Δεκάλεπτα: 21-15, 43-35, 51-49, 64-78

Εσπερίδες Καλλιθέας (Νανάκος): Καμμένου 2, Γασπαράτου 2, Λουκάτου 4, Πότερ 15(1), Μπενέκη, Βιντσιλαίου 18(1), Κασάπογλου 7(1), Μπάραμαν 16(2).

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 14, Φιτζγκέραλντ 19(2), Σταμάτη 2, Λύμουρα 6(2), Κωτούλα, Γρηγοροπούλου 2, Χολμς 12(1), Χατζηνικολάου 6, Κάιζερ 17.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.