ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήττα του Παναθηναϊκού Β από την Καλαμάτα

Ο Παναθηναϊκός Β παρότι προηγήθηκε, γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα του από την Καλαμάτα.

Ήττα του Παναθηναϊκού Β από την Καλαμάτα

Άδικη ήττα με βάση την εικόνα του αγώνα για τον Παναθηναϊκό Β που έχασε με 1-2 από την Καλαμάτα στο δημοτικό στάδιο Ασπρόπυργου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Πράσινους να πιέζουν ψηλά, να ελέγχουν τον ρυθμό και να προσπαθούν να παίξουν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, για να φτάσουν σε θέση βολής.

Μόλις στο 2’ ένα σουτ του Τσιριγώτη από καλή θέση πέρασε άουτ. Ενώ στο 10ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, από κάθετη πάσα του Καρβούνη, με τον Ταΐρη να τον νικάει στο τετ α τετ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν πρωταγωνιστής και στην φάση του 17’, όταν ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Σιδεράς έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ταΐρης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε να είναι καλύτερος και τελικά έφτασε στο γκολ στο 23ο λεπτό. Με την κούρσα του Τουρκοχωρίτη από δεξιά και την σέντρα του, την οποία μετουσίωσε σε γκολ ο Τσιριγώτης με κεφαλιά «ψαράκι», παρά την υπερπροσπάθεια του Ταΐρη.

Η Καλαμάτα απείλησε πρώτη φορά στο 31’, με το δυνατό σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή να περνάει πάνω από την εστία του Χριστογεώργου.

Δύο λεπτά μετά, από ωραία μπαλιά του Θεοχάρη, ο Τσιριγώτης έφυγε στην αντεπίθεση, βγήκε απέναντι στον Ταΐρη, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και ο Αναστασόπουλος τον πρόλαβε, διώχνοντας με τάκλιν.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, η ομάδα της Μεσσηνίας ισοφάρισε, με το πέναλτι του Τάτου στο 37ο λεπτό, μετά από ανατροπή του Γρίβα από τον Τουρκοχωρίτη κι ενώ νωρίτερα ο Σιδεράς δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα καθώς γλίστρησε.

Η Καλαμάτα έκανε το 1-2 στο 40’, από το… πουθενά και μετά από ένα ακόμα λάθος των παικτών του Χαβιέρ Βάθκεθ, με τον Θεοχάρη να γυρίζει την μπάλα στον Χριστογεώργο, αλλά τον Λουκίνα να παρεμβαίνει και να σκοράρει με πλασέ.

Ο Παναθηναϊκός Β μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας άμεσα την ισοφάριση και είχε την πρώτη του καλή φάση στο 52’. Όταν ο Σαρδέλης έκανε το σκαστό σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή, με τον Ταΐρη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Αφού πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να χαμηλώσουν το τέμπο, προσέχοντας περισσότερο τα μετόπισθεν και την διατήρηση του υπέρ τους 1-2.

Η αλλαγή του σχηματισμού σε 4-4-2, με τον Σαρδέλη να παίζει πιο κοντά στον Τσιριγώτη, δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με το Τριφύλλι να μην μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει.

Στο 72ο λεπτό, ωστόσο θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Αθανασακόπουλος που έκλεψε την μπάλα και έφυγε στην κόντρα, αντί να πασάρει στον Τσιριγώτη, επέλεξε να σουτάρει υπό την πίεση του Αναστασόπουλου, με τον Ταΐρη να διώχνει με τα πόδια.

Η Καλαμάτα είχε μια καλή στιγμή με το σουτ του Φελίπε να περνάει λίγο άουτ, στο 74’, ενώ ο Παναθηναϊκός Β στάθηκε άτυχος στο 81ο λεπτό. Όταν από σέντρα του Τουρκοχωρίτη από δεξιά, ο Τσιριγώτης έκανε ωραία την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά για το 2-2, οι Μεσσήνιοι βρήκαν κενούς χώρους, αλλά ο Κόκκορης δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 82’.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (80’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (66’ Σερπέζης), Ηλιάδης (80’ Μαραθωνίτης), Καρβούνης (66’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (85’ Αλμπάνης), Τσιριγώτης.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μοζέρ, Παυλίδης (76’ Μαβινγκά), Τάτος (44’ λ.τ. Φελίπε), Αναστασόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Λουκίνας (84’ Τσαγκαλίδης), Γρίβας (76’ Κόκκορης), Παπατόλιος (76’

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...