ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: «Εμφανίσεις σαν του κ. Φούφη δεν βοηθούν καθόλου την προσπάθεια του κ. Λιόλιου και της ΕΟΚ»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, τοποθετήθηκε αναφορικά με όσα έγιναν στον τελικό.

Κοντός: «Εμφανίσεις σαν του κ. Φούφη δεν βοηθούν καθόλου την προσπάθεια του κ. Λιόλιου και της ΕΟΚ»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός και στάθηκε τόσο στο γεγονός ότι οι πράσινοι χειροκρότησαν τον αντίπαλό τους όσο και τη διαιτησία του κ. Φούφη.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Ο Παναθηναϊκός σέβεται και χειροκροτεί τον αντίπαλο ακόμη και όταν χάνει σε έναν τελικό, που κάποιοι άνθρωποι μόχθησαν προκειμένου να κυλήσει ομαλά. Από την άλλη, εμφανίσεις σαν του κ. Φούφη δεν βοηθούν καθόλου την τεράστια προσπάθεια του κ. Λιόλιου και της ΕΟΚ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...