ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανακοινώθηκε λουκέτο στους συνδέσμους οπαδών μέχρι τον Ιούλιο!

Την αναστολή λειτουργίας όλων των οπαδικών συνδέσμων ως τις 31 Ιουλίου ανακοίνωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ανακοινώθηκε λουκέτο στους συνδέσμους οπαδών μέχρι τον Ιούλιο!

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα κατά της οπαδικής βίας και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το προσωρινό λουκέτο στους οπαδικούς  συνδέσμους της χώρας μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα, μπήκαν νέα δεδομένα αναφορικά με το πως θα μπορεί νόμιμα να λειτουργεί ένας σύνδεσμος. Συγκεκριμένα για την ύπαρξη ενός συνδέσμου θα απαιτούνται πλέον τουλάχιστον 50 ενήλικες που θα έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, ενώ εφόσον υπάρξει ποινική δίωξη σε τουλάχιστον δύο εξ αυτών τα οποία αφορούν σε αθλητική βία, ναρκωτικά, όπλα ή ανθρωποκτονία από πρόθεση, τότε ανακαλείται η άδεια λειτουργίας του συνδέσμου και σφραγίζεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.