ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάρλια: «Καθαρό το γκολ που πέτυχα»

Την άποψη ότι το γκολ που πέτυχε αλλά ακυρώθηκε εξέφρασε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Σάρλια: «Καθαρό το γκολ που πέτυχα»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την ήττα από τον Παναιτωλικό: «Είχαμε το πλάνο μας, στο γήπεδο ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε περισσότερα, όμως χάσαμε και πάλι. Έχουμε ηττηθεί σε δέκα παιχνίδια και είναι πάρα πολλά. Δεν θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες σε διαιτητές και στα λάθη τους. Θέλουμε να δούμε τους εαυτούς μας και να βελτιωθούμε στα δύο επόμενα παιχνίδια, ώστε να μπούμε στα Play-Off και να κοιτάξουμε το Κύπελλο».

Για τον τρόπο με τον οποίον ήρθε η ήττα: «Δυστυχώς σκόραραν από μια εκτέλεση φάουλ και στην συνέχεια έπαιξαν με 7-8 παίκτες στην άμυνα. Μας έλειπε η τελική πάσα και προσπάθεια για να σκοράρουμε, είχαμε το πέναλτι και το αν το βάζαμε, τότε θα είχαμε κερδίσει. Χάσαμε πέναλτι, τι άλλο χρειάζεσαι για να σκοράρεις; Πιέζαμε για 45 λεπτά και δεν συμφωνώ ότι δεν ήμασταν παρόντες στο παιχνίδι».

Για το αν έχει άποψη για το γκολ που δεν μέτρησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτητές. Έχουν δείξει πολλές φορές αρκετά πράγματα. Ξέρουμε ότι σε κάθε παιχνίδι είμαστε μόνοι εναντίον όλων και θα παλέψουμε έτσι μέχρι το τέλος. Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες. Η γνώμη μου είναι ότι ήταν καθαρό γκολ. αλλά ποιος νοιάζεται για την γνώμη μου; Το θέμα είναι ότι χάσαμε άλλο ένα παιχνίδι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει κίνδυνος μη συμμετοχής στα Play-Off: «Δεν μπορούμε να κοιτάμε άλλες ομάδες, αλλά τον εαυτό μας και πως θα πάρουμε τα αποτελέσματα, γιατί αξίζουμε να είμαστε στα Play-Off με βάση την απόδοσή μας σε όλη τη σεζόν. Όλα τα άλλα σενάρια θα ήταν καταστροφικά για τον Σύλλογο και ντροπή. Δεν το αξίζουμε. Όλοι είναι θυμωμένοι, κι εμείς είμαστε θυμωμένοι ακόμα περισσότερο και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.