ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Η νίκη κόντρα στις Εσπερίδες θα μας δώσει ώθηση και για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τη σημασία της δύσκολης νίκης κόντρα στις Εσπερίδες, ανέλυσε μέσα από το προσωπικό της blog στο panathinaikos24.gr η Όλγα Χατζηνικολάου και έδωσε το στίγμα, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στο «Π. Γιαννακόπουλος» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Blog - Χατζηνικολάου: «Η νίκη κόντρα στις Εσπερίδες θα μας δώσει ώθηση και για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τη σημασία της δύσκολης νίκης κόντρα στις Εσπερίδες, ανέλυσε μέσα από το προσωπικό της blog στο panathinaikos24.gr η Όλγα Χατζηνικολάου και έδωσε το στίγμα, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στο «Π. Γιαννακόπουλος» κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Καλημέρα σε όλους. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στις Εσπερίδες που μας δίνει ώθηση για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Οι Εσπερίδες είναι μέχρι τώρα η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος σημειώνοντας μια πολύ καλή πορεία. Χρειαζόμαστε ομάδες στο πρωτάθλημα σαν τις Εσπερίδες για να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Ξεκινήσαμε δυνατά εφαρμόζοντας την τακτική μας στην άμυνα και με οργανωμένες επιθέσεις ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Όταν αντέδρασαν οι γηπεδούχες είχαμε το σθένος και την ωριμότητα να μην αφήσουμε το παιχνίδι να ξεφύγει από τον έλεγχο μας.

Ήταν μια σημαντική νίκη που όμως, θα αφήσουμε γρήγορα πίσω μας γιατί πλέον όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα σκληρά προκειμένου να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ελπίζουμε να γίνει ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι που θα είναι διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ χωρίς παρατράγουδα.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, Όλγα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ