ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανασύνταξη και το βλέμμα στην ΑΕΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Ανασύνταξη και το βλέμμα στην ΑΕΚ

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που βάζουν μπροστά την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Το «τριφύλλι» συμπλήρωσε μια δεκάδα ηττών στο πρωτάθλημα και έχει μπει σε κίνδυνο ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ.

Τα επόμενα δύο ματς είναι αρκετά κρίσιμα για την ομάδα και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αρχής γενομένης από το ντέρμπι κόντρα στην Ένωση, άπαντες στον Παναθηναϊκό πρέπει να αντιστρέψουν το κλίμα και να πάρουν αποτέλεσμα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά, θα υπάρξει επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ που εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών, ενώ αρκετά πιθανό είναι στις προπονήσεις να επιστρέψει και ο Μαουρίσιο.

Στη σημερινή συγκέντρωση των «πρασίνων» ο Σέρβος τεχνικός θα προχωρήσει σε ανάλυση των λαθών που έγιναν και ηττήθηκε η ομάδα κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ θα ζητήσει και απόλυτη συγκέντρωση με σκοπό ο Παναθηναϊκός να πάει ψυχωμένος για να πάρει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.