ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δεν θέλει ξήλωμα αλλά 5-6 στοχευμένες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θέλει… γκρέμισμα αλλά διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ του.

Νικολογιάννης: «Δεν θέλει ξήλωμα αλλά 5-6 στοχευμένες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός»

Όχι να γκρεμίσει ό,τι έχει χτιστεί φέτος, αλλά να το βελτιώσει με στοχευμένες προσθήκες θα πρέπει να επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν γίνεται δουλειά άμα γίνει πάλι ξήλωμα στην ομάδα. Για μένα σωστό θα είναι να συνεχίσει με τον Γιοβάνοβιτς και να κάνει 5-6 στοχευμένες κινήσεις με καλούς παίκτες, που θα γίνουν όχι στο τέλος Αυγούστου αλλά νωρίτερα και θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας», τόνισε.

«Είναι πολύ βαριές οι δέκα ήττες σε 24 αγωνιστικές, γι’ αυτό ο Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει με τους συνεργάτες του να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές. Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να είναι πολύ ήρεμος και πράος στις δημόσιες τοποθετήσεις του, αλλά στις ομιλίες που έχει κάνει κατά καιρούς… δεν θες να’ σαι. Κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του», πρόσθεσε και κατέληξε:

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το ματς με την ΑΕΚ είναι ο πρώτος από τους δύο τελικούς και η νίκη είναι αναγκαία για να εξασφαλιστεί η θέση στα playoffs. Αλλά παράλληλα για να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο που έχει ξενερώσει, όπως και για να πάρει το πρώτο ντέρμπι φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.