ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός: Εκκενώνεται η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ουκρανία

Από το 2014, οι ρωσικές διπλωματικές αποστολές στην Ουκρανία δέχθηκαν επανειλημμένες επιθέσεις και προβοκάτσιες, ενώ διπλωμάτες έγιναν στόχος επιθετικών ενεργειών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών

Συναγερμός: Εκκενώνεται η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ουκρανία

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης ότι θα προχωρήσει σύντομα σε «εκκένωση της πρεσβείας της στην Ουκρανία».

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να φροντίζουμε τους Ρώσους διπλωμάτες και υπαλλήλους της πρεσβείας και των γενικών προξενείων. Για να προστατεύσει τη ζωή και την ασφάλειά τους, η ρωσική ηγεσία αποφάσισε να εκκενώσει το προσωπικό των ρωσικών ξένων αποστολών στην Ουκρανία. Η απόφαση αυτή θα εφαρμοστεί στο πολύ εγγύς μέλλον», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ρωσικό υπουργείο επισήμανε ότι από το 2014, οι ρωσικές διπλωματικές αποστολές στην Ουκρανία δέχθηκαν επανειλημμένες επιθέσεις και προβοκάτσιες, ενώ διπλωμάτες έγιναν στόχος επιθετικών ενεργειών.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 424.474 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δέχθηκαν απειλές σωματικής βίας. Τα οχήματά τους πυρπολήθηκαν», τονίζεται στο μήνυμα.

Στις 10 Φεβρουαρίου, η ρωσική πρεσβεία στο Κίεβο είχε ανακοινώσει ότι εργάζεται για το ζήτημα της προσωρινής αποχώρησης του μη απαραίτητου προσωπικού της διπλωματικής αποστολής από την Ουκρανία.

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.