ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Από την Πέμπτη τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Την Πέμπτη (24/02), θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Από την Πέμπτη τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η αύξηση των θεατών στα γήπεδα από το 10% στο 50%, θα φέρει αρκετό κόσμο την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου, όπου και θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι αρκετά μεγάλο, καθώς θέλουν να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Ένωση και να αυξηθούν οι ελπίδες κατάληψης μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.

Τα εισιτήρια της σπουδαίας αναμέτρησης θα τεθούν στη διάθεση του κοινού από την Πέμπτη (24/2), ενώ αναμένεται και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός επίσημη τοποθέτηση, για τις λεπτομέρειες που θα αφορούν την προσέλευση του κοινού στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.