ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Με νίκη επί της ΑΕΚ, δεν κερδίζει μόνο τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάνης στάθηκε στα πολλαπλά οφέλη που θα έχει ο Παναθηναϊκός εάν κερδίσει την ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει άλλο περιθώριο λάθους, ενώ μίλησε και για την 11άδα.

Νικολογιάννης: «Με νίκη επί της ΑΕΚ, δεν κερδίζει μόνο τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός»

Κάτι παραπάνω από μια «απλή» νίκη θα είναι για τον Παναθηναϊκό εάν καταφέρει να κερδίσει την ΑΕΚ, όπως σχολίασε o Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχουν συνειδητοποιήσει εντός αποδυτήριων και προσπαθεί να τους το περάσει και ο Γιοβάνοβιτς ότι δεν επιτρέπονται πλέον τα λάθη. Ό,τι γίνει, δεν διορθώνεται. Θα έπρεπε να έχει ήδη εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός την είσοδό του στα πλέι οφ. Εάν κερδίσει την ΑΕΚ, δεν κερδίζει μόνο τρεις βαθμούς. Θα πάρει το πρώτο του ντέρμπι, θα δώσει μια μικρή χαρά στον κόσμο του, εάν είναι και πειστική η εμφάνιση θα επιβεβαιώσει ότι κάτι γίνεται. Επιτυχία είναι να βγεις πρωταθλητής, οτιδήποτε λιγότερο όχι. Υπάρχει ένα θέμα νοοτροπίας. Προσπαθεί να το αλλάξει αυτό ο προπονητής. Αν κερδίσει θα φτάσει τους 42 βαθμούς και θα εξασφαλίσει την τέταρτη θέση. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε κουβέντα για είσοδο στα πλέι οφ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει τον Βιγιαφάνιες μέχρι τελευταία στιγμή. Με την 11άδα του «τριφυλλιού» να απαρτίζεται, πλην απροόπτου, από τους Διούδη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλο ή Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε και για την αυριανή συνέντευξη Τύπου του Κώστα Μπακογιάννη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ενώ επισήμανε ότι η Γενική Συνέλευση του ΑΟ θα γίνει μέσα στον Μάρτιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.