ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δομάζος στο Panathinaikos24.gr: «Συγκινούμαι κάθε φορά που μπαίνω στη Λεωφόρο»

Ο στρατηγός του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, μιλάει στο Panathinaikos24.gr με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής της Λεωφόρου και εκφράζει τα συναισθήματά του για το πλέον ιστορικό γήπεδο της χώρας.

Δομάζος στο Panathinaikos24.gr: «Συγκινούμαι κάθε φορά που μπαίνω στη Λεωφόρο»

Ο Μίμης Δομάζος έγραψε τη δική του ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ένας παίκτης που έκανε απίθανα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και οδήγησε το τριφύλλι σε πολλές διακρίσεις.

Το Panathinaikos24.gr μίλησε με τον στρατηγό του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών ζωής της Λεωφόρου. Τα όσα είπε παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξίζει να τα διαβάσετε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίμης Δομάζος στο Panathinaikos24.gr:

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η Λεωφόρος: «Εγώ γεννήθηκα δίπλα στη Λεωφόρο όπως έχω ξαναπεί. Δίπλα σε αυτό το γήπεδο περπάτησα για πρώτη φορά και εκεί μεγάλωσα. Έμαθα μπάλα στην αλάνα που λέμε, που βρισκόταν απέναντι από την Θύρα 11. Είναι ένα γήπεδο στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, όπως και εγώ μέσα σε αυτό.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα συναισθήματα που έχω για την Λεωφόρο είναι πολύ δυνατά και τα όσα έζησε δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Φυσικά στην εποχή τη δική μου το γήπεδο μας ήταν το μεγαλύτερο στη χώρα και πλέον κοντεύει να γίνει το μικρότερο. Είναι λογικό καθώς τα χρόνια περνούν. Αύριο ο Κώστας Μπακογιάννης θα μιλήσει για το νέο γήπεδο, το οποίο θεωρώ ότι θα γίνει και γι΄ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο.

Όπως και να έχει είναι ένα γήπεδο με μεγάλη ιστορία και πάντα θα συγκινούμαι κάθε φορά που πατάω το πόδι μου μέσα. Έχει περάσει μεγάλες δόξες η Λεωφόρος. Υπήρχαν και στιγμές λύπης, αλλά οι χαρές ήταν πολύ περισσότερες. Μόνο να δεις πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει ο Παναθηναϊκός θα καταλάβεις τι είναι αυτή η ομάδα. Θα πει κανείς ότι τα τελευταία χρόνια δεν πηγαίνει καλά, αλλά θεωρώ ότι λόγω της μεγάλης ιστορίας που έχει θα βρει ξανά την αίγλη του.

Για την πιο δυνατή του στιγμή στην Λεωφόρο: «Εντάξει, σε αυτό μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά ότι ήταν το Γουέμπλεϊ και η μεγάλη πορεία που είχαμε κάνει τότε μέχρι τον τελικό. Υπήρξαν κι άλλες διακρίσεις, αλλά μπορώ να σας πω ότι στην πορεία για τον τελικό ζήσαμε μεγάλες στιγμές στη Λεωφόρο, με αποκορύφωμα φυσικά το 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...