ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντίπαλο για το final four το «τριφύλλι»

Στα γραφεία της ΕΟΠΕ στη μια το μεσημέρι, θα διεξαχθεί η κλήρωση για το final four του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού να μαθαίνει τον αντίπαλό της,

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντίπαλο για το final four το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας και σήμερα στη μία το μεσημέρι θα μάθει τον σύλλογο με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος στο final four της διοργάνωσης.

Μαζί με το «τριφύλλι» που στοχεύει στον τίτλο και θεωρείται το απόλυτο φαβορί, στην κληρωτίδα θα μπουν οι Ηλυσιακός, ΑΟ Θήρας και Θέτιδα Βούλας.

To final four του Κυπέλλου Ελλάδος, θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το διήμερο 11-12 Μαρτίου.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.