ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποντιρόγκα: «Με σόκαρε η υποδοχή στο Σπόρτινγκ – Ακόμα τη θυμάμαι και ανατριχιάζω»

Στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Κροατίας. Τι είπε για το πρωτάθλημα του 1999, αλλά και την πρώτη του επιστροφή ως αντίπαλο των «πρασίνων».

Μποντιρόγκα: «Με σόκαρε η υποδοχή στο Σπόρτινγκ - Ακόμα τη θυμάμαι και ανατριχιάζω»

Ο άλλοτε σπουδαίος Σέρβος άσος του μπάσκετ μίλησε στην κροατική εφημερίδα «Index» και θυμήθηκε όσα έζησε κατά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε πως ακόμα ανατριχιάζει όταν σκέφτεται την υποδοχή που είχε στο γήπεδο του Σπόρτινγκ όταν επέστρεψε ως αντίπαλος και γύρισε το χρόνο πίσω, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό το 1999.

«Απίστευτο συναίσθημα, το θυμάμαι και ανατριχιάζω, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού. Με την ομάδα καταφέραμε πολλά και σπουδαία πράγματα, κερδίσαμε δύο φορές την Ευρωλίγκα και ήξερα πως ο κόσμος ήταν ευγνώμων για όλα αυτά τα επιτεύγματα, αλλά η υποδοχή με σόκαρε. Δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο», είπε για την υποδοχή στο γήπεδο του Σπόρτινγκ από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Για τον τίτλο του 1999 ανέφερε: «Ο τίτλος ήταν σημαντικός, γιατί ουσιαστικά τότε ξεκίνησε η αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα κι Ευρώπη, μέχρι τότε κυριαρχούσε ο Ολυμπιακός. Ύστερα από εκείνη τη νίκη ήρθε ο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός άρχισε να γράφει ιστορία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.441 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επί αρκετά χρόνια, η ομάδα με το πλεονέκτημα έδρας κατακτούσε το πρωτάθλημα, για αυτό και μας είχαν ξεγραμμένους. Δεν επιτρέπονταν οι μετακινήσεις οπαδών παρά μόνο στον τελευταίο τελικό και στο γήπεδο βρίσκονταν 4.000 οπαδοί μας. Ήταν απίστευτο παιχνίδι, το σκορ ήταν χαμηλό (53-62).

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αρχίσαμε να επιστρέφουμε στο σκορ και θυμάμαι τον Ράτζα να ευστοχεί από το κέντρο. Τους φτάσαμε, τους προσπεράσαμε και στο τέλος τους νικήσαμε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.