ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πικρό χαμόγελο – Η φωτογραφία που συγκλονίζει τον πλανήτη

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην Ουκρανία, όπου από νωρίς το πρωί άναψε το φιτίλι του πολέμου.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πικρό χαμόγελο – Η φωτογραφία που συγκλονίζει τον πλανήτη

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του κόσμου κάνει μία συγκλονιστική φωτογραφία, στην οποία φαίνεται μία γυναίκα με το πρόσωπό της βουτηγμένο στο αίμα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Getty, το οποίο έχει τραβήξει την φωτογραφία, πρόκειται για μία γυναίκα η οποία έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο συγκρότημα διαμερισμάτων που έμενε, έξω από το Χάρκοβο.

Αν και αιματοβαμμένη, με τραύματα στο κεφάλι, στο πρόσωπό της διακρίνεται ένα λυπημένο χαμόγελο.

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.