ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ρουκέτα πέφτει δίπλα σε σπίτι και οι κάτοικοι ουρλιάζουν από τον φόβο τους! (vid)

Απίθανο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Ουκρανία, με ρωσικό μαχητικό να εκτοξεύει πυραύλους σε κατοικημένη περιοχή.

Ρουκέτα πέφτει δίπλα σε σπίτι και οι κάτοικοι ουρλιάζουν από τον φόβο τους! (vid)

Απίθανο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Ουκρανία. Ένα ρωσικό μαχητικό εκτοξεύει πυραύλους σε κατοικημένη περιοχή, προφανώς για να καταρρίψει τα κτήρια και πέφτει ακριβώς δίπλα από σπίτι που έμενε μέσα μια οικογένεια. Οι φωνές των κατοίκων και τα ουρλιαχτά προκαλούν σπαραγμό, αφού αντιλαμβάνεται κανείς τον φόβο και τον τρόμο των ανθρώπων που βλέπουν να πέφτουν ρουκέτες ουσιαστικά δίπλα τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.