ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκπομπές

Panathinaikos24 TV: Εκπομπή για γηπεδικό και “τελικό” κόντρα στην ΑΕΚ

Συντονιστείτε την Παρασκευή στις 13:00 στη νέα LIVE εκπομπή του panathinaikos24.gr. Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Μανωλιουδάκης και Διονύσης Δεσύλλας στις οθόνες σας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Panathinaikos24 TV: Εκπομπή για γηπεδικό και

Ανάλυση για τη διπλή ανάπλαση μετά και την παρουσίαση από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Τα πράσινα οφέλη, το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας και η επόμενη μέρα. Τα βήματα που ακολουθούν για το γηπεδικό.

Ολο το ρεπορτάζ ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή. Η προετοιμασία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τα πλάνα του Σέρβου προπονητή.

Συντονιστείτε την Παρασκευή στις 13:00 στο κανάλι μας στο youtube και στη σελίδα μας στο facebook για τη νέα ζωντανή εκπομπή του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.