ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αμερικανοί αξιωματούχοι: Σε 96 ώρες το Κίεβο θα πέσει!

Θέμα λίγων ημερών θεωρούν Αμερικανοί αξιωματούχοι να «πέσει» η ουκρανική πρωτεύουσα στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων, σύμφωνα με το Newsweek που τους επικαλείται.

Αμερικανοί αξιωματούχοι: Σε 96 ώρες το Κίεβο θα πέσει!

Θέμα λίγων ημερών θεωρούν Αμερικανοί αξιωματούχοι να «πέσει» η ουκρανική πρωτεύουσα στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων, σύμφωνα με το Newsweek που τους επικαλείται.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας στο Newsweek, δήλωσαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα υπονομεύσουν την ικανότητα της χώρας να αντιμετωπίσει τη Ρωσία περικυκλώνοντας τις ουκρανικές δυνάμεις και αναγκάζοντάς τες να παραδοθούν εντός 96 ωρών, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Την ίδια άποψη εκφράζει ένας πρώην ανώτερος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με μεγάλη εμπειρία για τα ρωσικά ζητήματα. Ο πυρηνικός σταθμός του Τσερνόμπιλ κατελήφθη από ρωσικές δυνάμεις, δήλωσε εξάλλου Ουκρανός αξιωματούχος. Αντεπίθεση φαίνεται πάντως να έχει εξαπολύσει ο ουκρανικός στρατός για να ανακαταλάβει το αεροδρόμιο Αντόνοφ κοντά στο Κίεβο.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 62.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ρώσοι κατέλαβαν ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο που απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το Κίεβο, παραδέχτηκε νωρίτερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες δυτικών ΜΜΕ, ωστόσο υποσχέθηκε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θα το ανακαταλάβουν. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει σχεδιαστεί ώστε να ρίξει την κυβέρνηση της Ουκρανίας – με έναν από τους τρεις κύριους άξονες της επίθεσης να κατευθύνεται στο Κίεβο τόνισε στο πρακτορείο Reuters αμερικανός στρατιωτικός αξιωματούχος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...