ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Tweet «φωτιά» από Μπάιντεν πριν από το διάγγελμα

Ξεκάθαρος ο Μπάιντεν.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Tweet «φωτιά» από Μπάιντεν πριν από το διάγγελμα

Λίγα λεπτά πριν το διάγγελμα του, στο οποίο θα ανακοινώσει τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία, ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν ανήρτησε tweet, στο οποίο τόνισε την ανάγκη να λογοδοτήσουν οι Ρώσοι για τις ενέργειές τους.

Ταυτόχρονα, εξέφρασε τη στήριξή του στον λαό της Ουκρανίας.

Στο tweet του, ο Μπάιντεν ανέφερε: «Σήμερα το πρωί, επικοινώνησα με τους ομολόγους μου της G7 για να συζητήσω την αδικαιολόγητη επίθεση του Προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε πακέτα καταστροφικών (για τη Ρωσία) κυρώσεων και σε άλλα οικονομικά μέτρα, ώστε να υποχρεώσουμε τη Ρωσία να λογοδοτήσει. Στεκόμαστε στο πλευρό του γενναίου λαού της Ουκρανίας».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...