Ποδόσφαιρο

Ο Νόμπρε σφυρίζει στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Ο Νόμπρε σφυρίζει στο ντέρμπι της Λεωφόρου

O Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε θα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι ορισμοί των διαιτητών για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ θα είναι ο Πορτογάλος, Αντόνιο Νόμπρε, με βοηθούς τους Βασίλη Νικολακάκη και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, ενώ στο VAR θα βρεθεί ο επίσης Πορτογάλος, Γκουστάβο Κορέια.

Ο 33χρονος ρέφερι έχει ξανασφυρίξει στο παρελθόν αναμέτρηση του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα το περσινό ματς των Play off στην Τρίπολη, ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version