ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απόκοσμες εικόνες καταστροφής – Τραυματίες και καμμένα κτίρια από τις εκρήξεις

Εικόνες καταστροφής καταγράφονται σε ολόκληρη την Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απόκοσμες εικόνες καταστροφής - Τραυματίες και καμμένα κτίρια από τις εκρήξεις

Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν εικόνες με κατεστραμμένα κτίρια, ανθρώπους στοιβαγμένους στα καταφύγια και στρατιώτες στους δρόμους.

Άλλες δείχνουν ομάδες πυρόσβεσης και διάσωσης να μάχονται ενάντια στις φλόγες που καίνε τα κτίρια μετά από εκρήξεις.

Αναρτήσεις στα social media των κρατικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής μέχρι αυτή την ώρα.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 424.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.