ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού

Δείτε τη θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία της Euroleague.

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Euroleague για τον Παναθηναϊκό, που δείχνει να βρίσκεται σε ένα καλό φεγγάρι και να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στην κατάταξη της διοργάνωσης, οδεύοντας προς το φινάλε της regular season.

Μετά τη Βιλερμπάν, οι «πράσινοι» κέρδισαν και τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που τους έφερε στο 7-17, μετά το τέλος της 27ης αγωνιστικής και με το αποτέλεσμα αυτό ξεκόλλησαν από την προτελευταία θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.