ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: «Απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναφέρθηκε στη νίκη και στην εμφάνιση του.

Νέντοβιτς: «Απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος γκαρντ:

«Είναι δύσκολο να βγάλεις ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είναι η δουλειά μας και απολαμβάνουμε να κερδίζουμε. Πάντα υπάρχει τρόπος να βρεις ενέργεια. Μας έλειπαν πολλά παιδιά σήμερα. Δείξαμε ότι απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη».

Για την ευστοχία του στα μακρινά σουτ: «Δουλεύω πάνω σ’ αυτό, δεν συμβαίνει τυχαία. Δουλεύω σ’ αυτό, όπως μπορείτε να δείτε και στην προθέρμανση. Μου αρέσει να παίρνω τέτοια σουτ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.