ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Δεν σκεφτήκαμε ούτε στιγμή να αλλάξουμε άποψη για τον Παπαγιάννη – Τα δώσαμε όλα σήμερα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και στην κίνηση να επιτρέψει στον Παπαγιάννη να αγωνιστεί με την Εθνική σήμερα.

Πρίφτης: «Δεν σκεφτήκαμε ούτε στιγμή να αλλάξουμε άποψη για τον Παπαγιάννη - Τα δώσαμε όλα σήμερα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Ήταν ένα ειδικό ματς για εμάς γιατί οι συνθήκες του παιχνιδιού για εμάς ήταν περίεργες. Είχαμε προβλήματα τραυματισμού, πήραμε μία σημαντική απόφαση να παραχωρήσουμε τον Παπαγιαννη στην Εθνική ομάδα, που είναι η βασική ομάδα της χώρας και έδινε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την ίδια μέρα με εμάς. Αν συνυπολογίσουμε πως δεν είχαμε τον Παπαγιάννη και είχαμε προβλήματα τραυματισμού, αφού όλη την βδομάδα προπονηθήκαμε με 8 παίκτες, γιατί και ο Αβδάλας που ήταν σήμερα στη αποστολή είναι τραυματίας, άρα είχαμε στην πραγματικότητα 9 παίκτες, θέλω αν συγχαρώ τους παίκτες που γιατί έδειξαν χαρακτήρα και δεν ήταν εύκολη αυτή η βδομάδα και μετά το Κύπελλο και αξίζουν όλα τα μπράβο. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλες τις ομάδες και δεν ήταν απόφαση ρίσκου, πραγματικά στηρίζουμε την Εθνική παρά τα όσα προβλήματα είχαμε αυτή την βδομάδα και παρόλα αυτά δεν πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μας να μην πάει ο Παπαγιάννης στην Εθνική. Ήταν μία πλήρως συνειδητή απόφαση».

Για τον Καββαδά: «Ήταν πολύ καλός ο Καββαδάς και πολύ αποτελεσματικός. Αλλά σε ένα παιχνίδι συνήθως παίζεις με ένα ροτέισον 8 παικτών και έχει δηλώσει παρών για τη συνέχεια και σε όσα ματς έχει αγωνιστεί».

Για τον Παπαγιάννη: «Ο Παπαγιάννης θα συμμετάσχει κανονικά στα δύο παιχνίδια με την Εθνική. Έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και ο Αβδάλας ήταν τραυματίας σήμερα και χτύπησε στο εφηβικό. Έχω μιλήσει με τον Μανωλόπουλο και καταλαβαίνω την ανάγκη, ο Κασελάκης θέλει να πάει στην Εθνική και είναι τιμή του, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Χουγκάζ: «Χρειάζεται αρκετά πράγματα, αλλά αυτό που έδειξε είναι η πνευματική ετοιμότητα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια πρέπει να δουλέψει περισσότερο και οι δημοσιογράφοι να είναι πιο φειδωλοί γιατί βιαζόμαστε να βγάλουμε παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...