ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καββαδάς: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να διεκδικεί αυτό που του αξίζει»

Ο Βασίλης Καββαδάς στάθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού και τόνισε ότι οι πράσινοι οφείλουν πάντα να διεκδικούν το καλύτερο.

Καββαδάς: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να διεκδικεί αυτό που του αξίζει»

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του «τριφυλλιού» στη NOVA:

Για την εμφάνισή του: «Μου δόθηκε η ευκαιρία. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα. Πήραμε μία νίκη περισσότερο για εμάς, για τον ιδρώτα που χύνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο, για την ψυχολογία μας. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός και πάντα πρέπει να διεκδικεί αυτό που του αξίζει».

Για τον Μαντζούκα και τον Χουγκάζ: «Είναι νέα παιδιά ελπιδοφόρα. Ο Μαντζούκας είναι 19 χρονών. Δουλεύει αρκετά, ακούει πάνω απ’ όλα, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ο Χουγκάζ έχει λίγο διάστημα με την ομάδα, προσπαθεί να προσαρμοστεί. Στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά, έχουμε φανταστική ατμόσφαιρα».

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας: «Θα μπορούσαμε να έχουμε τρεις-τέσσερις παραπάνω νίκες σε παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο, όπως με την Μπασκόνια, με την Μπάγερν και με την Εφές. Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι η ζωή. Να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απώλεια του Κυπέλλου: «Χάσαμε έναν πολύ σημαντικό τίτλο, που είναι το Κύπελλο. Όσο και αν κάποιοι δεν το πιστεύουν, είναι σημαντικό, είναι ένα τρόπαιο. Υπήρχε απογοήτευση και στενοχώρια. Με τόσα πολλά ματς δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τι έγινε, πρέπει να προχωράς στο επόμενο ματς, στην επόμενη προπόνηση. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο ματς στο πρωτάθλημα και να πάρουμε την πρώτη θέση. Να κοιτάξουμε στα μάτια των αντίπαλό μας και να τα καταφέρουμε».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά, έχει μεγάλα κορμιά. Ήταν δύσκολο το βράδυ στο Βελιγράδι, αν θυμηθείτε εκείνο το παιχνίδι. Έχει λιγότερο ταλέντο από άλλες ομάδες, αλλά είναι κάθε βράδυ εκεί και θα παίξει όπως πρέπει. Φανήκαμε αντάξιοι και πήραμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.