ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο – Η αποστολή με ΑΕΚ

Χωρίς τους δυο χαφ, όπως αναμενόταν, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο - Η αποστολή με ΑΕΚ

Χωρίς τους δυο χαφ, όπως αναμενόταν, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ούτε τον Βιγιαφάνιες ούτε τον Μαουρίσιο.

Αυτό σημαίνει ότι φανέλα βασικού θα πάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ενώ στην ενδεκάδα επιστρέφει και ο Σένκεφελντ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.