ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πληροφορίες για 3 νεκρούς και 6 τραυματίες ελληνικής καταγωγής!

Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Ουκρανία. Οι βομβαρδισμοί στο χωριό Σαρτανά προκάλεσαν 3 θανάτους και 6 τραυματισμούς, όλοι σε ανθρώπους ελληνικής καταγωγής. Ανάμεσα τους κι ένα παιδί…

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πληροφορίες για 3 νεκρούς και 6 τραυματίες ελληνικής καταγωγής!

Πρόκειται για το χωριό που επισκέφθηκε προ ημερών ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Δένδιας καθώς η περιοχή είναι γεμάτη από κατοίκους ελληνικής καταγωγής.

Δυστυχώς η είδηση επιβεβαιώθηκε και από το υπουργείο εξωτερικών. Εντός ολίγου αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Με βάση τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, οι Έλληνες έπεσαν θύματα καθώς βρέθηκαν ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά. Για το ακριβές περιστατικό αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια»
Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών:

«Η Ελλάδα εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα τον βομβαρδισμό αμάχων από ρωσικό αεροσκάφος στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά νωρίτερα σήμερα, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ομογενών, καθώς και τον τραυματισμό άλλων έξι, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού.

Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο Γενικός Γραμματέας Θεμιστοκλής Δεμίρης πραγματοποίησε τηλεφωνικά έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα και τον κάλεσε αύριο στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Εξωτερικών είχε θέσει μετ’επιτάσεως στον Ρώσο ομόλογό του, κατά την πρόσφατη συνάντηση τους, το ζήτημα της ανάγκης προστασίας της Ελληνικής ομογένειας».

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.