ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Γιοβάνοβιτς: «Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι»

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

«Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ. Αρκετά ποιοτική και επίσης πολύ καλή στο τρανζίσιον. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Από την άλλη εμείς δεν είμαστε στα καλύτερά μας, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα και να κερδίσουμε γιατί έχουμε ανάγκη τους βαθμούς».

Για το «κλειδί» του ντέρμπι: «Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλά και πέρα από αυτό, μεγάλο ρόλο παίζει και το τι στάνταρ απόδοσης θα πιάσουν οι καλοί μας παίκτες, να κάνουν τη διαφορά και να φέρουν στο τέλος τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...