ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο: Άλλοι τέσσερις Έλληνες νεκροί στην ανατολική Ουκρανία!

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι στη Μαριούπολη σκοτώθηκαν δύο ομογενείς και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό στο χωριό Σαρτανά, περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από την πόλη. 

Έκτακτο: Άλλοι τέσσερις Έλληνες νεκροί στην ανατολική Ουκρανία!

Άλλοι τέσσερις ομογενείς έχασαν τη ζωή τους στην ανατολική Ουκρανία ύστερα από ρωσικούς βομβαρδισμούς ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους έξι. Σκοτώθηκαν στο χωριό Μπουχάς που βρίσκεται βόρεια της Μαριούπολης, κοντά στην πρώτη γραμμή των αιματηρών συγκρούσεων.

ωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι στη Μαριούπολη σκοτώθηκαν δύο ομογενείς και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό στο χωριό Σαρτανά, περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από την πόλη.

Την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό της ελληνικής κυβέρνησης προκάλεσε νωρίτερα ο βομβαρδισμός αμάχων και ο θάνατος δύο ομογενών στο χωριό Σαρτανά, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τη Μαριούπολη. Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο Γενικός Γραμματέας Θεμιστοκλής Δεμίρης πραγματοποίησε τηλεφωνικά έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα και τον κάλεσε αύριο στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τους βομβαρδισμούς τραυματίστηκαν ακόμα έξι ομογενείς. Δεν υπάρχουν έως στιγμής λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.