ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Υποχρέωση μας να παλέψουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο – Ευχαριστώ παίκτες και κόσμο»

Χαρούμενος από το αποτέλεσμα ήταν ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του αγώνα, ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές του αλλά και τον κόσμο για τη σπουδαία νίκη.

Γιοβάνοβιτς: «Υποχρέωση μας να παλέψουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο - Ευχαριστώ παίκτες και κόσμο»

Χαρούμενος από το αποτέλεσμα ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του αγώνα, ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές του αλλά και τον κόσμο για τη σπουδαία νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Μέχρι τώρα κάναμε αρκετά παιχνίδια και καλά παιχνίδια που δεν πήραμε αποτελέσματα. ήταν πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι απ’ όλα τα υπόλοιπα, γιατί ερχόμασταν από αποτελέσματα που δεν ήταν στο επίπεδο του ΠΑΟ. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο, αν και τους έχουμε απογοητεύσει πολύ φέτος. Μας βοήθησαν».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι;

«Κρίθηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου καταφέραμε μέσα από το τραζίνσιον να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ, λόγω και του σκορ ίσως. Είμαι χαρούμενος που είμαστε εμείς η πλευρά των νικητών. Η ΑΕΚ ήταν καλή. Έκανε καλό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι και σωστή στην κόντρα επιθέσεις που κάναμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια;

«Το να είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση δεν είναι ευχάριστο. Έχουμε όμως υποχρέωση να παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν είναι η χρονιά που μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματά μας. Μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.