ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τρίμπαλο για πλάκα και «πράσινο» πάρτι στην Λεωφόρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την άνετη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ και για τις απαντήσεις που δόθηκαν στο γήπεδο.

Τρίμπαλο για πλάκα και «πράσινο» πάρτι στην Λεωφόρο!

Ντέρμπι; Όχι κανένα ντέρμπι δεν έγινε στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός σε 29 λεπτά έκανε το 3-0 και έκανε πλάκα στην ΑΕΚ, αποδεικνύοντας, ότι και ο ίδιος έχει αδικήσει τον εαυτό του τόσο καιρό με τις τόσες ήττες που έκανε.

Ήρθε η ΑΕΚ να παίξει μπάλα στην Λεωφόρο. Μπήκε να έχει την κατοχή χωρίς να έχει ουσία στα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός την βρήκε στο ξέφωτο και την τελείωσε. Ο Αλεξανδρόπουλος στο πρώτο γκολ κέρδισε το πέναλτι με ωραία ενέργεια και ευστόχησε ο Αϊτόρ, ο Παλάσιος στο δεύτερο γκολ άφησε πίσω του τον Τζαβέλα, σημάδεψε εστία και έκανε το 2-0 και λίγο πριν το ημίωρο ο Ιωαννίδης με ένα άγγιγμα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα από πάσα του Αϊτόρ. Ήρεμα, απλά και ωραία και η Λεωφόρος στο πόδι.

Ο … Παραθαλάσιος καλούτσικος ε; Το λέω για όσους ειρωνευόντουσαν το καλοκαίρι χωρίς να γνωρίζουν την αξία του παίκτη. 8 γκολ έχει βάλει, μόλις πήρε μπροστά μετά την προσαρμογή του δεν πιάνεται. Είναι και παικταράς και σκύλος. Μόλις βρει λίγο χώρο άντε πιάσ’ τον, αλλά δεν σταματάει να τρέχει και να μαρκάρει και να βοηθάει και αμυντικά. Φαντασθείτε πως θα είναι του χρόνου με προετοιμασία το καλοκαίρι και χρόνο προσαρμογής.

Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του
Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του 2.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αλεξανδρόπουλος έδειξε ότι πρέπει να παίζει πιο συχνά στην ενδεκάδα. Έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στον Παναθηναϊκό και ήταν εξαιρετικός και επιθετικά και ανασταλτικά. Επιθετικά κέρδισε το πέναλτι και έκανε μία ενέργεια, που ξεσήκωσε τον κόσμο έδωσε πάσα για γκολ στον Ιωαννίδη, αλλά δεν σκόραρε.

Ο Αϊτόρ ήταν ο γνωστός Αϊτόρ επί Γιοβάνοβιτς. Έβαλε το πρώτο με πέναλτι, έφτιαξε το τρίτο και θα μπορούσε να χρεωθεί και άλλη ασίστ αν ο Σένκεφελντ δεν έχανε το άχαστο.

Ο Ιωαννίδης έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Έπαιξε ιδανικά με την πλάτη στην εστία, έβαλε το τρίτο γκολ, είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες, κέρδισε κατά κράτος τα στόπερ της ΑΕΚ.

Για τον Ρούμπεν τι να πω; Εγκέφαλος. Όλοι πήγαν καλά, μπήκαν να πάρουν τον τελικό και τον πήραν για πλάκα. Όσο για τον Γιαννίκη και τις προκλητικές δηλώσεις του πριν το ματς του απάντησε ο Γιοβάνοβιτς στο γήπεδο. Στο πρώτο γύρο έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε και πορτοφόλι δεν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και σήμερα.

Η Λεωφόρος θύμισε Λεωφόρο από τα παλιά. Ο κόσμος χάρηκε μετά από καιρό μετά από αυτό που είδε στο χόρτο. Η μπάλα χαμηλά και συνεχίζουμε κοιτάμε μπροστά και πιο ψηλά, την τρίτη θέση και την κατάκτηση κυπέλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.