ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χειροκροτήθηκε ο Αραούχο στη Λεωφόρο από το «πράσινο» κοινό (Pics)

Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ο Σέρχιο Αραούχο χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Χειροκροτήθηκε ο Αραούχο στη Λεωφόρο από το «πράσινο» κοινό (Pics)

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ παρά την απογοήτευσή του για την κακή εμφάνιση της ομάδας του και την συντριβή από τον Παναθηναϊκό, έζησε μια πολύ σπουδαία στιγμή στο φινάλε του ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης και καθώς ο Αραούχο αποχωρούσε από το χορτάρι του «Απ. Νικολαΐδης», έλαβε το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων του «τριφυλλιού» που βρίσκονταν στη θύρα 11 του ιστορικού γηπέδου.

Στον Αραούχο οι «πράσινοι» φίλαθλοι αναγνώρισαν τον τρόπο που αντιμετώπισε τη δολοφονία του Άλκη, αφιερώνοντας ένα γκολ που πέτυχε με την ομάδα του, στη μνήμη του 19χρονου αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κίνηση αυτή, άρεσε πάρα πολύ στον 30χρονο φορ της ΑΕΚ, ο οποίος και ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση των «πράσινων» οπαδών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...