ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Παλάσιος δικαιώνει τον Παναθηναϊκό για την επιλογή του! (vids)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό, έχει πετύχει ήδη 9 γκολ και δικαιώνει όσους τον πίστεψαν το καλοκαίρι. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο Παλάσιος δικαιώνει τον Παναθηναϊκό για την επιλογή του! (vids)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο «Τούκου» πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ επι της Ένωσης, με το οποίο το τριφύλλι ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη, που τον έφερε οριστικά στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πως ο Παλάσιος ήταν εκπληκτικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πολλά τρεξίματα, σωστές καλύψεις στην άμυνα, αλλά το κυριότερο; Πάρτι στην επίθεση.

Η αλήθεια είναι ότι κέρδισε όλες τις μονομαχίες απέναντι στους αντιπάλους του και ταλαιπώρησε παρά πολύ τους παίκτες της ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τόσο το πως άφησε άγαλμα τον Τζαβέλλα στο 2-0, αλλά και η εντυπωσιακή ντρίπλα στον Μάνταλο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο αρχηγός της ΑΕΚ χρειάστηκε να κάνει φάουλ για να τον κόψει.

Φυσικα η χθεσινή εμφάνιση του Παλάσιος δεν είναι πυροτέχνημα. Ο Αργεντινός είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού εδώ και πολύ καιρό. Έχει σκοράρει και σε άλλα σημαντικά ματς, ενώ ακόμα και στα ματς που οι πράσινοι δεν πήραν τη νίκη ήταν εκ των κορυφαίων.

Ενώ λοιπόν η σεζόν έχει δρόμο ακόμα ο Παλάσιος έχει πετύχει ήδη 9 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο για έναν εξτρέμ, που έκανε για πρώτη φορά το ταξίδι μακριά από την χώρα του και παίζει μάλιστα συνεχόμενα από τον Γενάρη.

Ο Παλάσιος λοιπόν δικαιώνει όλους όσους τον πίστεψαν το καλοκαίρι. Δικαιώνει το τριφύλλι για την επιλογή του να δαπανήσει ένα πόσο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για να τον ντύσει στα πράσινα.

Ενα παιδί χαμηλών τόνων που δεν λέει πολλά, αλλά απαντάει σε όλους με την εικόνα του στο γήπεδο. Πέραν αυτού το απλό και κατανοητό συμπέρασμα είναι ότι και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ότι πληρώνει παίρνεις. Οι πράσινοι έδωσαν ένα αξιοσέβαστο ποσό και ο Παλάσιος με τις εμφανίσεις του ήδη το… εξαργυρώνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.